Vasepuukki

Pesolan Facebook kertoo Pesolan tilan tekemisistä rehellisesti, vahvasti Savon murteella kerrottuna ja huumorilla höystettynä. Tilan pihatossa ja navetassa myös elämille jutellaan ihan samanlaisia juttuja nuoresta vasikkaiästä alkaen.

 

Facebook Posts

Hee, vielä oes puolenkymmentä laatikkoo jälellä koeriin evästä.

Tämä on piäasiassa rasvoo ja lihhoo seassa jonkun verran. Tällä evväällä koerat jaksaa vaekka rekan vettee...

Evväät on pakattu 1.5-2 kilon vakumiin. Laatikkoosa soppii noen 20 killoo. Pakkastavarata.

Hintoo yksinpaketein 3 ekee kilo. Tääsin laatikoen 2.50 ja isommat satsit 2.20 ekee kilo.

Tavara kulukeutuu omien mänöjen mukkaan Iisalamen ympäristöön. Ens viikolla tulloo myös Kuopioon ja jopa Varkaateen asti.

Olokeehan yhteyvessä.

www.pesolanpihviliha.fi
#pesolanpihviliha
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Pesolan Pihviliha

Pesolan tammikuun resepti: Niskasen niskoo runnilaesittaen...

1.5 kilon Pesolan niskapala kuumalle pannulle ja pinnat kiinni. Suoloo ,pippuria selekään ja pattaan. Vettä puolilleen ja kans piälle.

Pata eelispäevänä lämmitettyyn leevinuuniin.
12 tunniks unneutin paan uuniin niin jopa ol niska lipakkata. Eepä ollu ennee kalavot vastuksina...

Mittään parpekuu kastikkeita en sotkena sekkaan. Tässä tul ihan aeto lihan maku esille...

Huomatkee pitaleevän välissä runsas sallaatin miärä..

Kaeken varalta pistin sitten tupla-annoksen lihhoo jotta ee liian kaposeks eväs kää..

www.pesolanpihvilha.fi
#pesolanpihviliha
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Pesolan Pihviliha

Illalla karkas vähän pihvi käsistä kun purkereita tein...

300 ramman pihvi välliin, vähän kastiketta ja pikkunen siivu tomaattia.

Noh, ol siinä vielä Puustellin sämpylä ...

Eepä kyllä muuta ennee tarvinna. Lähti näläkä kerta linttuulla...
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Pesolan Pihviliha

Mukavalta tuntu kun Runnin ala-asteelta tul kiitoskortti koululaisten toiminnan tukemisesta... ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Pesolan Pihviliha

Pitkästä aekoo tul tehtyä tätä herkkua.
Pesolan 600 ramman jaahelihapötkö halakastaan kahtia. Suoloo pippuria ympäriinsä pintaan.

Paksu siivu Valion arkijuustoo välliin. Pinnalle pyöritin paketillisen Nelmannin pekonia.

Uuniin 180 asteeseen kolomeks vartiks. Sillon jäis sisältä liha punertavaks. Nyt jätin vielä jäläkilämpöön niin män kypsäks asti.

Maku ol silti erinomainen.

Passoo ens yönä muata...
... See MoreSee Less

View on Facebook