Täätetyt jaahelihapötköt

Eelen tul semmonen kuningas ajatus niin sehän pit rueta kokkeelemmaan…

Tämähän onnistuu luonnollisesti parraeten Pesolan jaahelihalla. Halakasin pötkön kahtia ja sirottelin puolikkaisiin maltillisesti ympäriinsä mersuoloo ja pippuria .
Tähän hättään ee muuta juustoo ollu niin leekkelin reelut siivut Valion arkijuustoo. Sit vuan puolikkaat yhteen ja pekonisiivut ympärille. Hammastikuilla sitasin pakettia yhteen niin ee ihan levinnä  kässiin…

 

Sitten laetoin uuniin 180 asteeseen 50 minnuutiks. Jäläkilämmössä ol aenaan 10 minnuuttia. Välillä luukkua raotin kun pitihän sitä välillä tarkistoo…

Vaekka nyt ite tein tämän niin maku ol kyllä syötävä. Ite mielessä aattelin että 40 minuuttiakin oes riittänä uunissa olloo. Pesolan jaahelihapullat, pihvit ja vaikka murekkeen pystyy turvallisesti jättämään keskeltä meetiumiksi. Mehukkuus pyssyy paremmin lihassa. Nämä on tietysti niitä tottumiskysymyksijä mutta kannattaa kokeilla…

Jännästi lämpimänä mureke maestu jopa vähän suolaselle mutta kylmänä suolapitosuus ol justiisa .

Tämä ol kyllä heleppo tehä kun ee tarvinna mittään taekinoita rueta veevoomaan.

Näläkä lähti vähäks aekoo.