









Savon keittiömestarit ja kansainväliset klassikot 18.-19.7.
Menun hinta 58 € per henkilö(sisältäen alku- ja pääruuat) ja se tarjoillaan kokonaisuudessa jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Lapsille ( 13v. ja alle) menun hinta 23€.

Keittiössä
Savon keittiömestarit: Ossi Lassila, Jaakko Sauvola,
Jenni Kolari, Raimo Vaarasuo, Seppo Ruotsalainen
Alkuun
- Bouillon de coeur / Sydänliemi
- Salade d`ete comme un maitre / Kesäinen salaatti mestarintapaan
Pääeväät
- Boulettes de viande allemandes / Saksalaiset lihapullat, kapris kastiketta
- Pikachu a meri sur des feuilles de bouleau / Koivunlehvien päällä kypsytettyä pikanha
- Poitrine de boeuf / Texasilainen brisket
- Saucisse jalopeno Chettar / Chettar jalopeno makkaraa
- Steak de jupe / Hamepihvi eli Skirt stake
- Frites / Paahtoperunoita
- Chou-fleur et carottes / Kukkakaalia ja porkkanaa
- Croutons / Krutonkia
Jälkimakea +8€
- Fromace cottage et fraises / Tuorejuustoa ja mansikoita
- Cafe / Kahvi
Ruokapidot järjestetään paikassa, jossa ei ole anniskeluoikeuksia. Myynnissä on virvoitusjuomia, mutta alkoholipitoiset juomat on tuotava paikalle itse.
Viinisuositukset:
Punaviini: Earthworks Barossa Shiraz 2021
Valkoviinit: Yalumba, Trapiche Costa y Pampa Sauvignon Blanc 2016
/////////
Lihakinkerit järjestetään Runnilla, Emäntäkoulun entisessä navetassa – harvempi on siellä pihviä vielä syönyt . Osoite Runnintie 462, 74595 Runni.