Pesola vastoo

Usein kysyttyjä kysymyksijä tulloo vastaan, tässä ylleesimmät:

Miten tilataan Pesolan Pihvilihaa?

Soittamalla Antille 0500430044 tai laittamalla sähköpostia antti(at)pesolanpihviliha.fi

Voit myös tilata verkkokaupasta. Siellä ei makseta, tilataan vain. Maksu hoidellaan vasta sitten kun asiakas saa lihat.

Miten toimitukset onnistuu?

Toimitukset onnistuu lähes tulkoon koko Suomeen. Tilanteen mukaan on kyyti löytynyt aina jollakin tavalla. Tai sitten ohikulkiissani toimitan itse.

Onko tilamyyntiä?

Tilaltakin saa suoraan ostettua. Ole kuitenkin etukäteen yhteydessä niin sovitaan aikataulu. Varsinaista päivystystä tilalla ei ole.

Mistä saat ostettua Pesolan tuotteita?

Www.pesolanpihviliha.fi sivuilta löytyy myyntipaikat. Ja se verkkokauppa.

Minkälaisija tuotteita löytyy?

Kaekkea löytyy mitä saahaan lakien mukaan eläimestä leikattua. Lihapaloja löytyy monen kokoista sen mukaan mitä tarvitsette. Ole aikanaan yhteydessä niin saat lihat haluamaasi kokoon ja pakettiin. Tehdään sen mukaan miten asiakas haluaa.

Onko tilateurastamoa?

Ei ole, teurastuksen ja paloittelun/pakkaamisen hoitaa Savo-Karjalan liha.

Kuka tekee makkarat?

Lihaniekka Kuopiosta hoitaa makkaran teon Pesolan lihasta. Vähän tuotteesta riippuen korkeintaan 20% laittavat kotimaista sikaa sekaan. Loppu Pesolan Pihvilihaa. Mitään ylimääräistä ei laiteta makkaroihin eikä muihinkaan tuotteisiin.

Myyttekö lihaa ravintoloille,pitopaikkoihin yms?

Kyllä myydään monenlaisiin paikkoihin. Erityisesti sellaisiin jossa tehdään ruokaa ruhon eri osista. Kaikki asiakkaat kiinnostaa. Olkaa yhteydessä 0500 430044 tai antti(at)pesolanpihviliha.fi

Pääseekö eläimet ulos?

Emolehmät vasikoineen laiduntavat kesäisin vuoronperään.