Lihatuotteet

Mistä päin nautaa erilaiset lihat tulevatkaan.
1Niska, haudutettavaksi ja keitettäväksi
2Etuselkä, pitkään haudutukseen, mm. keittoihin ja patoihin
3Entrécote, grilliin ja pannulle
4Ulkofilee, pihveiksi tai kokonaisena uuniin
5Rinta, uuniin ja pataan hautumaan
6Lapa, haudutetaan pitkään
7Etupotka, pitkään hauduttettaviin ruokiin, keitot ja padat
5Naudan rintaa, parhaimmillaan pitkään hauduttettuna
9Kuve, ns. Flank Steak, parhaimmillaan grillattuna
10Kylki, esikypsennyksen jälkeen grillataan
11Sisäfile, Nam. Parhaimmillaan pihvinä.
12Kulmapaisti, haudutetaan pitkään suikaleina tai palapastina
13Sisäpaisti, Uunipaisti, leikkele, kääryle tai pihvi
14Paahtopaisti, paistetaan uunissa kokonaisena
15Ulkopaisti, pitkään kypsennettynä, suikale- tai palaistina
16Pyöröpaisti, haudutetaan, esimerkiksi merimiespihviksi hyvä
17Takapotka, kypsennetään rauhassa uunissa, osso bucco
18Häntä, haudutetaan pitkään, espanjalaisherkku Rabo de toro
Antti on itse seuraamassa jauhelihan valmistusta Kuopiossa.

Pesolan laadukkaat lihatuotteet leikataan ja käsitellään Kuopiossa Savo-Karjalan Lihan ammattitaitoisissa käsissä.

Jauheliha tehdään laadukkaasta lihasta – mausta sen huomaat!

Makkarat, jauhelihat ja palvilihat tekee Savo-Karjalan Liha Kuopiossa

Säilykkeet tekee Säilyke-Herttua Uuraisilla.

Lihatuotteet myydään pakasteena tai tuoreena, heti raakakypsytyksen jälkeen ennen pakatusta.

Jos et tiedä mitä lihasta valmistaisit, Isännän vinkeillä voi aloittaa 🙂