1 | Niska, haudutettavaksi ja keitettäväksi |
2 | Etuselkä, pitkään haudutukseen, mm. keittoihin ja patoihin |
3 | Entrécote, grilliin ja pannulle |
4 | Ulkofilee, pihveiksi tai kokonaisena uuniin |
5 | Rinta, uuniin ja pataan hautumaan |
6 | Lapa, haudutetaan pitkään |
7 | Etupotka, pitkään hauduttettaviin ruokiin, keitot ja padat |
5 | Naudan rintaa, parhaimmillaan pitkään hauduttettuna |
9 | Kuve, ns. Flank Steak, parhaimmillaan grillattuna |
10 | Kylki, esikypsennyksen jälkeen grillataan |
11 | Sisäfile, Nam. Parhaimmillaan pihvinä. |
12 | Kulmapaisti, haudutetaan pitkään suikaleina tai palapastina |
13 | Sisäpaisti, Uunipaisti, leikkele, kääryle tai pihvi |
14 | Paahtopaisti, paistetaan uunissa kokonaisena |
15 | Ulkopaisti, pitkään kypsennettynä, suikale- tai palaistina |
16 | Pyöröpaisti, haudutetaan, esimerkiksi merimiespihviksi hyvä |
17 | Takapotka, kypsennetään rauhassa uunissa, osso bucco |
18 | Häntä, haudutetaan pitkään, espanjalaisherkku Rabo de toro |
Pesolan laadukkaat lihatuotteet leikataan ja käsitellään Kuopiossa Savo-Karjalan Lihan ammattitaitoisissa käsissä.
Makkarat, jauhelihat ja palvilihat tekee Savo-Karjalan Liha Kuopiossa
Säilykkeet tekee Säilyke-Herttua Uuraisilla.
Lihatuotteet myydään pakasteena tai tuoreena, heti raakakypsytyksen jälkeen ennen pakatusta.
Jos et tiedä mitä lihasta valmistaisit, Isännän vinkeillä voi aloittaa 🙂