Aeka syötävätä tullii vaekka ite
teinnii Pesolan Jaahelihavenneitä..
Tortillavenneen pohjalle laettelin pekonisiivut. Pötköstä siivu ja litistelin ohemmaks. Pekonin piälle
jaahelihapihvi. Pikkanen ropsaas suoloo ja pippuria.
Juustona käätin sinihomejuustoo ja arkijuustoo. Sit piälle kans jaahelihasta. Siivu pekonia jäe tähteeks niin sen vielä jytkäätin piäelle.
170 astetta uunissa ja 30 minnuuttia niin tul just passeli.
Viis venettä tul näellä evväillä.
Tomaatin ja kurkunpaloja piälle niin tulloo vähän kevennystä evvääseen.
Ee tämä nätti oo mutta ee oo tekijäkkää…
Oottako millonkaan aatellu Pesolan Pihviliha pakkaasten ekolookisuutta?
Pesolan 600 ramman jaahelihapötkön tyhjä pakkaaskuer soppii tulitikkurasiaan ja vieressä on malliks ns. normaali rasia mihin soppii 400 rammoo jaahelihhoo…
Viep aeka paljon enemmän tilloo.