Isännän vinkit

Kuva: Anssi Viljakainen, KuvaTuulos

Pesolan Isännän vinkit on kokoelma Pesolan isännän omia kokkauksia. Kokeellisessa kotikeittiössä paljastuu, että hyvän ruuan tekeminen hyvistä raaka-aineista ja maukkaan pihvilihan valmistaminen onnistuu ihan kotikonstein – Ainakin Antin ohjeiden mukaan!

Ohuvia siivuja haavutettuna

Lihhoo suolahaateessa

Maksapihvit

Jaahelihavenneet

Pesolan hamppari

Täätetyt jaahelihapötköt

Ja mielellään julkaisemme myös muiden kotikokkien tekemisiä, jotta muutkin pääsevät kokeilemaan hyviä herkkuja.

Jonnan jauheliha-tortillavuoka

Karhun munayllätys

Pia Behm kokeili netistä löytämäänsä ohjetta omatekoisen kebabin tekoon. Luonnollisesti Pesolan jauheliha sopii erinomaisesti myös kebab-lihaksi. Kannattaa kokeilla.

Ja tässä on esimerkiksi varkautelaisen Mikko Kähärin naudanlihakokkailua, olokeepa hyvät: