15,00 € – 50,00 € /pkt TAI
Kuvaus
Ruhon alaosasta voi leikata myös litteän kuvepaistin eli flank steak’in. Se on litteä ja pitkulainen osa naudan kuvetta. Liha on karkeasyistä ja maukasta, mutta vaatii pitkän raakakypsytyksen. Flank steak sopii hyvin grillattavaksi, mutta onnistuu hyvin myös pannulla. Flank steak kannattaa kypsentää kokonaisena, jättää mediumiksi ja leikata kypsänä poikkisyin ohuiksi siivuiksi. Flank steak kypsennetään nopeasti, muutama minuutti per puoli kuumassa lämpötilassa riittää. Sen jälkeen sen annetaan vetäytyä rauhassa folion alla kymmenisen minuuttia ennen leikkaamista. Jos kuvetta kypsentää liian pitkään, se muuttuu helposti sitkeäksi.
Lisätiedot
Paino | Ei saatavilla/-tietoa |
---|---|
Paino | 0,6 kg, 0,8 kg, 1,0 kg, 1,2 kg, 1,4 kg, 1,6kg, 1,8 kg, 2,0 kg |