
| 1 | Niska, haudutettavaksi ja keitettäväksi |
| 2 | Etuselkä, pitkään haudutukseen, mm. keittoihin ja patoihin |
| 3 | Entrécote, grilliin ja pannulle |
| 4 | Ulkofilee, pihveiksi tai kokonaisena uuniin |
| 5 | Rinta, uuniin ja pataan hautumaan |
| 6 | Lapa, haudutetaan pitkään |
| 7 | Etupotka, pitkään hauduttettaviin ruokiin, keitot ja padat |
| 5 | Naudan rintaa, parhaimmillaan pitkään hauduttettuna |
| 9 | Kuve, ns. Flank Steak, parhaimmillaan grillattuna |
| 10 | Kylki, esikypsennyksen jälkeen grillataan |
| 11 | Sisäfile, Nam. Parhaimmillaan pihvinä. |
| 12 | Kulmapaisti, haudutetaan pitkään suikaleina tai palapastina |
| 13 | Sisäpaisti, Uunipaisti, leikkele, kääryle tai pihvi |
| 14 | Paahtopaisti, paistetaan uunissa kokonaisena |
| 15 | Ulkopaisti, pitkään kypsennettynä, suikale- tai palaistina |
| 16 | Pyöröpaisti, haudutetaan, esimerkiksi merimiespihviksi hyvä |
| 17 | Takapotka, kypsennetään rauhassa uunissa, osso bucco |
| 18 | Häntä, haudutetaan pitkään, espanjalaisherkku Rabo de toro |

Pesolan laadukkaat lihatuotteet leikataan ja käsitellään Kuopiossa Savo-Karjalan Lihan ammattitaitoisissa käsissä.

Makkarat, jauhelihat ja palvilihat tekee Savo-Karjalan Liha Kuopiossa
Säilykkeet tekee Säilyke-Herttua Uuraisilla.
Lihatuotteet myydään pakasteena tai tuoreena, heti raakakypsytyksen jälkeen ennen pakatusta.
Jos et tiedä mitä lihasta valmistaisit, Isännän vinkeillä voi aloittaa 🙂